Astoria

Voor wie op zoek is naar een centraal gelegen hotel in Las Palmas is hotel Astoria een prima vakantieadres! Het hotel biedt gratis wifi aan, zodat je eenvoudig op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en alvast wat leuke vakantiekiekjes kan delen met het thuisfront. Het is ook zeker aan te raden om een fiets te huren, zodat je nog veel meer van het prachtige Gran Canaria kan zien!

€ 363.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Gran Canaria Las Palmas
Product
 

Sercotel Cristina Las Palmas

Het Secrotel Cristina Las Palmas is een luxueus hotel in Las Palmas met een ideale ligging direct aan het strand van Playa de las Centeras. Naast relaxen op het strand is het ook mogelijk om te genieten bij het zwembad van het hotel. In de omgeving bevinden zich diverse winkeltjes en gezellige restaurants, waardoor je je niet snel zal vervelen!

€ 698.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Gran Canaria Las Palmas
Product
 

Santa Catalina

Santa Catalina is een luxueus hotel in Las Palmas en heeft genoeg te bieden voor een heerlijke ontspannen vakantie! Kom tot rust in de spa of op een ligbedje aan het fijne zwembad. Door de aanwezigheid van wifi hou je iedereen thuis op de hoogte van jouw fantastische vakantie en blijf je ook zelf eenvoudig op de hoogte van alle nieuwtjes!

€ 752.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Gran Canaria Las Palmas
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.