Blue Sea Callao Garden

Blue Sea Callao Garden is een leuk en eenvoudig apartotel in Callao Salvaje, een minder toeristische plaats in Tenerife. Aan het zwembad kun je vanuit je ligbedje heerlijk genieten van de Spaanse zon. De comfortabele appartementen dragen ook bij aan een prettig verblijf in Blue Sea Callao Garden.

€ 555.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Tenerife Callao Salvaje
Product
 

Grand Callao

Deze viersterrenaccommodatie genaamd Grand Callao is gelegen in een rustige omgeving in de plaats Callao Salvaje op Tenerife. Voor de actievelingen onder ons zijn er diverse sportmogelijkheden in de omgeving uit te oefenen. Daarentegen kun je er ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen aan het zwembad onder het genot van een drankje van de bar.

€ 596.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Tenerife Callao Salvaje
Product
 

Tropical Park

Op loopafstand van het zandstrand in Callao Salvaje bevindt zich het gemoedelijke appartementencomplex Tropical Park. Niet alleen het strand is binnen handbereik, maar ook bars, restaurants en een supermarkt bevinden zich in de nabije omgeving. Toch bevindt dit complex zich in een rustige omgeving, ideaal dus voor een ontspannen zonvakantie naar Tenerife!

€ 673.00

BEKIJKEN

Canarische Eilanden Tenerife Callao Salvaje
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.