Landhaus Flämisches Weinhaus

De authentiekevakantiewoning ?Flämisches Weinhaus? ligt gunstig middenin de historische kernvan het Moezeldorpje Wintrich.  Deze groteen historische vakantiewoning van ca. 110 m2 deed vroeger dienst als boerderijen is geheel in vakwerkstijl opgebouwd. Vanwege de grootte van devakantiewoning is deze zeer geschikt voor families met kinderen. En bent u eenliefhebber van de Vlaamse geschiedenis? Geniet dan van de vele schilderijen en sfeervolleafbeeldingen die in het Flämisches Weinhaus hangen. De eigenarenhebben een eigen ?Weinberg? en ?Vinotheek? en maken zelf heerlijke Rieslingwijnen.Drink lekker een wijntje met de eigenaren bij de ?Vinotheek? op het gezamenlijketerras en kom tot rust en geniet van alles wat de Moezel u te bieden heeft. Het ?FlämischesWeinhaus? is compleet en comfortabel ingericht met een mix van authentieke en modernemeubels. U heeft de beschikking over 1 ruime woonkamer met open haard eneethoek en een aparte leeshoek. De keuken is nieuw ingericht en van allegemakken voorzien. Uw historische vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers,een luxe badkamer en er is een apart gastentoilet met wastafel. Verder is ernog een leuke kinderslaapkamer op de zolder.Wintrich iseen prachtig schilderachtig Moezeldorpje en ligt in het hart van de Moezel.Wintrich is een uitstekend startpunt voor vele wandelingen en fietstochtenlangs de Moezel. Veel gezelligheid vind je bij de diverse Wijn ? enMoezelfeesten in Wintrich en alsmede bij de talrijke restaurants en gezelligecafés. Bernkastel-Kuesligt al op 11 km afstand en op 40 km vind je de meest oude stad van Duitsland,Trier. Proef de historie hier en beleef de oude Romeinse tijd.. Ook Cochem(zeer bezienswaardig) al op 33 km afstand. Winter: genietvan een sfeervolle wandeling langs de winterse Moezel?  Afstanden: Restaurantin Wintrich, 100 m; fietspaden, fietsverhuur, vissen in Wintrich, 200 m; debossen met fiets- en wandelpaden, 2 km; minigolf Brauneberg, 5 km; paardrijdenIslander, 6 km; openluchtbad, overdekt zwembad in Bernkastel-Kues, 12 km; golfLautzenhausen, 37 km.   Boodschappen:Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Wintrich 100 meter.  ?Vlaamse geschiedenis middenin historischWintrich, hartje Moezel! ?

€ 0.68

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Wintrich
Product
 

Haus am Putz

Het luxe historische vakantiehuis ?Haus am Pütz? ligt gunstig middenin de historische kern van het Moezeldorpje Wintrich en tegelijkertijd heerlijk rustig in een sfeervolle zijstraat. Dit ruime authentieke vakantiehuis van ca. 180 m2 is in de 18e eeuw gebouwd en in 1983 prachtig gerestaureerd tot het sfeervolle en historische vakantiehuis zoals het nu is.  Geniet van de rust op uw gezellige eigen terras en ruime binnenplaats en ervaar de historie van Wintrich en de Moezel. En wist u dat de eigenaren zelf eigen wijn maken? Haus am Pütz is sfeervol en compleet ingericht met authentieke en comfortabele meubels en heeft 3 etages in totaal. U heeft de beschikking over 2 ruime woonkamers met eethoek, aparte leesruimte en biljartruimte. En na het biljarten lekker verder ontspannen en genieten van het uitzicht vanaf uw dakterras. De keuken is van alle gemakken voorzien. Uw historische vakantiehuis beschikt over 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en er is een apart gastentoilet met wastafel. Wintrich is een prachtig schilderachtig Moezeldorpje en ligt in het hart van de Moezel. Wintrich is een uitstekend startpunt voor vele wandelingen en fietstochten langs de Moezel. Veel gezelligheid vind je bij de diverse Wijn ? en Moezelfeesten in Wintrich en bij de talrijke restaurants en gezellige cafés. Bernkastel-Kues ligt al op 11 km afstand en op 40 km vind je de meest oude stad van Duitsland, Trier. Proef de historie hier en beleef de oude Romeinse tijd.. Ook Cochem (zeer bezienswaardig) al op 33 km afstand. Winter: geniet van een sfeervolle wandeling langs de winterse Moezel?  Afstanden: Restaurant in Wintrich, 100 m; fietspaden, fietsverhuur, vissen in Wintrich, 200 m; de bossen met fiets- en wandelpaden, 2 km; minigolf Brauneberg, 5 km; paardrijden Islander, 6 km; openluchtbad, overdekt zwembad in Bernkastel-Kues, 12 km; golf Lautzenhausen, 37 km.   Boodschappen: Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Wintrich 100 meter.  ?Romantiek middenin historisch Wintrich, hartje Moezel! ?

€ 0.99

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Wintrich
Product
 

Winzerhaus Alexandra

Uw eigen Winzerhaus (Winzer = wijnboer), bestaande uit 2 verdiepingen, is rustig gelegen op 500 m van de dorpskern. De eigen entree brengt u in de goed ingerichte separate keuken voorzien van moderne gemakken. Wanneer u de trap omhoog gaat komt u bij de woonkamer, slaapkamers en badkamer. De woning is zeer geschikt voor stellen met of zonder kinderen. Het dorp Wintrich beschikt over enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen een aantal restaurants en wijnhuizen. Het straatbeeld van Wintrich, vrij van doorgaand verkeer, wordt bepaald door vakwerkhuizen en wijnboerderijen. Door de smalle weggetjes en steegjes ademt het dorp een romantische sfeer uit.In de omgeving vindt u verschillende interessante dorpjes en stadjes, zoals Bernkastel-Kues (11 km). Hier kunt u zowel sportief, als cultureel aan uw trekken komen. Het binnen- en openluchtzwembad, de minigolf en tennisbaan vindt u hier. De bergruïne Landshut, het historisch centrum, met wellicht de oudste verzameling middeleeuws vakwerk, en andere prachtige gebouwen en monumenten zullen ervoor zorgen dat u uw ogen uitkijkt. Ook de liefhebber van natuur, wandelen, fietsen en mountainbiken zullen zich hier thuis voelen. Langs de beekjes boven op de heuvels van Wintrich is het heerlijk wandelen. U maakt grote kans om edelherten of wilde zwijnen te zien.Wanneer u zin heeft om een mooie tocht te maken is het 3-landenpunt misschien een leuk idee. Om hier te komen rijdt u 100 km door de prachtige omgeving met vele mooie plekjes.

€ 55.00

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Wintrich
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.