Hotel Prama Sanur Beach Hotel

  • Gelegen aan het prachtige zandstrand van Sanur
  • Regelmatig livemuziek en Balinese dansshows
  • Diverse watersportactiviteiten

Sanur Beach is een populair 5-sterren hotel op de Nederlandse markt. Geniet van een prachtige omgeving, de gastvrijheid en goede service van het personeel. ’s Avonds kun je de gezelligheid opzoeken in de verschillende barretjes bij het hotel en genieten van de livemuziek. Kortom Sanur Beach is een perfect hotel om te genieten van jouw vakantie op het prachtige eiland Bali.

Het hotel beschikt over een enorm zwembad van Olympisch formaat waar je heerlijk baantjes kunt trekken. ’s Avonds is er regelmatig livemuziek en worden er Balinese dansshows opgevoerd. Ook is er een breed aanbod aan watersportactiviteiten.

Tussen het strand en de hotels van Sanur loopt een lang voetpad met aanliggend verschillende restaurantjes. Sanur is een van de weinige plaatsen op Bali waar je direct aan het strand kunt dineren. Dit kan bijvoorbeeld bij het Basilico Italiaans openlucht restaurant van dit hotel, een echte aanrader.

Sanur Beach ligt aan het mooie 5 km lange zandstrand van Sanur en op loopafstand van diverse winkeltjes en restaurants. Op gezette tijden kan gratis gebruik worden gemaakt van de shuttleservice naar supermarkt Hardy’s. Het hotel is rustig gelegen in een mooie tropische tuin met veel Balinese details.


Accommodatiecode: 88721

€ 2109.00

BEKIJKEN

Bali Bali Sanur
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.