Hotel Summer Island Maldives

  • Rustige ligging in de helderblauwe oceaan
  • Sportieve- en ontspannende activiteiten
  • Moderne kamers met licht design

Bij Summer Island Maldives zal je verblijven in een sprookjesachtige omgeving waar de lagune, het witte zandstrand en het prachtig kleurrijke koraal je zullen betoveren. De moderne kamers, faciliteiten, keuken en onderwaterwereld zullen je zeker niet teleur stellen!

Het hotel en de kamers bieden een breed scala aan moderne faciliteiten. Overnacht naar keuze in de tuin, op het strand of op het water en geniet van het zicht. Er is wifi in het hele hotel zodat je direct je mooiste vakantiemomenten kunt delen. Ontspan op de rand van de infinitypool of neem een rustgevende massage in de spa. Weer volledig opgeladen? Verken dan eens de adembenemende onderwaterwereld met het enthousiaste duikteam of leef je uit met fitness.

In de restaurants kun je proeven van de internationale keuken met een Maldivisch tintje. Ook is er een bar aanwezig waar je tot middernacht terecht kunt voor een lichte snack of een overheerlijke cocktail die de barmannen graag voor je shaken. Laat je vervolgens wegzakken in een strandkussen en herleef de dag met een glimlach.

Summer Island Maldives ligt in Noord-Male Atoll, op 35 km afstand van de luchthaven van Male. De speedboot brengt je in 45 min naar het bounty-eiland. Per watervliegtuig doe je er slechts 10-15 min. over.


Accommodatiecode: 84310

€ 2394.00

BEKIJKEN

Malediven Kaafu Maale Atholhu Dhekunuburi
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.