Ferienhaus Sieglinde

Het luxe engeheel houten vakantiehuis ?Sieglinde? ligt gunstig middenin de historischekern van het Moezeldorpje Erden. Erden ligt in de Middenmoezel en is een knustraditioneel wijndorpje. Dit ruime,houten en zeer authentieke vakantiehuis van ca. 170 m2 is 300 jaar oud, is goedonderhouden en gerenoveerd tot het sfeervolle en historische vakantiehuis zoalshet nu is. Beleef de romantiek en de sfeer van dit huis?  Geniet vande rust op uw gezellige eigen patio en ervaar de gezelligheid en knusheid vanhet centrum van Erden met haar smalle straatjes met grote keistenen. Sieglinde iscompleet en sfeervol ingericht met authentieke, veelal houten en comfortabelemeubels en heeft 2 etages. Stap via uw eigen privé-ingang de halbinnen en betreed uw woonkamer. De woonkamer is ruim en sfeervol ingericht enheeft een gezellige zithoek en leeshoek. De keuken is ruim opgezet, van allegemakken voorzien en hier kunt u lekker gezamenlijk eten in de ruime eethoek.Uw historische vakantiehuis beschikt over 4 ruime slaapkamers en 2 luxebadkamers.  Lekkerontspannen op uw romantische en tegen wind beschutte patio, genieten van eengoede barbecue en speel een lekker potje tafelvoetbal. Erden is eenprachtig schilderachtig Moezeldorpje en ligt in het hart van de Moezel, in deMiddenmoezel. Erden is een traditioneel wijndorpje en biedt u veel toeristischemogelijkheden en goede restaurants. De originele naam van Erden was ?Arduena?.Dat is een oude Keltische naam uit de Romeinse tijd en betekent steile helling.Op de steile hellingen van Erden de ?Erdener Treppchen? genaamd worden dan ook debeste druiven gekweekt en u kunt hier vele beroemde wijnhuizen en wijnfabriekenvinden. Kuier door de romantische steegjes en ontdek de eerste wijnperzen nog uitde Romeinse tijd, 300 jaar voor Christus? Erden ligtgunstig tussen Bernkastel-Kues en Traben-Tarbach in, die beide op slechts 10 kmafstand liggen. Op 45 km vind je de meest oude stad van Duitsland, Trier. Proefhier de historie en beleef ook hier de oude Romeinse tijd.. Ook Cochem (zeerbezienswaardig) al op 45 km afstand. Winter: geniet van een sfeervolle wandeling en beleef dit stukje Moezel..  Afstanden:Restaurant in Erden, direct naast huis; bossen met fietspaden en wandelpaden, openbarespeeltuin, vissen in Erden, 200 tot 300 m; de bossen met fiets- en wandelpaden,2 km; openluchtbad in Kröv, 3 km; tennisbaan, paardrijden, overdekt zwembad inBernkastel-Kues, 10 km; golf in Hähn, 30 km.  Boodschappen:Bakker in Erden, 1000 m; levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Kröv, 3 km. Elkewoensdagochtend groente- en fruitmarkt in Traben-Tarbach. En elkevrijdagochtend groente- en fruitmarkt in Wittlich.   ?Romantiek van de Romeinse tijd middeninhistorisch Erden, hartje Moezel! ?

€ 0.16

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Erden
Product
 

Landhaus Fewo Mariënkefer

De gezellige en ruime vakantiewoning Mariënkefer ligt gunstig direct aan de bosrand in Hillershausen. Hillershausen is een leuk Sauerlands dorpje dat dicht bij Medebach en de oude Hanzestad Korbach ligt. De kinderen vermaken zich uitstekend in de ruime tuin met grote gemeenschappelijke speelweide, de vele speeltoestellen en de tafeltennisplaats. Uwvakantiewoning Mariënkefer (50 m2) is compleet en comfortabel ingericht met eenmix van moderne en comfortabele meubels. Via uw eigen ingang bereikt u degezellige woonkamer met eethoek en open keuken. De keuken is nieuw ingericht envan alle gemakken voorzien. Uw vakantiewoning beschikt over 2 ruime slaapkamersen een luxe badkamer. Lekker buiten zitten op uw privéterras of lekker barbecueënop de grote (gemeenschappelijke) grilplaats. Vanuit uwwoning, die meteen aan de bosrand ligt, maakt u heerlijke wandelingen en fietstochten. Willingen en Winterberg liggen slechtsop 18 km afstand, dus u bent snel bij de skigebieden. Naast skiën kun u hierook actief zomerrodelen, hoogklimmen of naar een ?Bikepark?. Andereuitstapjes die u beslist moet doen is een bezoek aan de oude Hanzestad Korbach(slechts 10 km afstand). En aan de 3 grote stuwmeren, de Edersee, Diemelsee enTwistesee, die binnen uw handbereik liggen. Nog energie over? Ga lekkerzwemmen, bowlen of ontspannen in het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs ?AquaMundo? van Centerparcs Hochsauerland in Medebach. Of klimmen in Aventura, een grooten nieuw klimparadijs voor kinderen, ook bij Centerparcs gelegen. Winter: lekkerskiën in Winterberg of Willingen!Afstanden: Bossenmet fiets- en wandelpaden in Hillershausen, 50 m; openbare speeltuin inHillershausen, 100 m; restaurant, overdekt zwembad in Medebach, 4 km; vissenbij ?Unter an Wagner, 5 km; tennisbaan, fietsverhuur, bowlen, Aventura groot kinderklimpark,subtropisch zwemparadijs, ontspanning, entertainment in Centerparcs Medebach, 6km; paardrijden in Langeveld, 8 km; openluchtbad in Korbach, 10 km; minigolf inUsseln, 15 km; zomerrodelen en zomerlift in Willingen en Winterberg, 17 km;golf in Brilon, 36 km. Boodschappen:Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Medebach 4 km. Markt elkewoensdagochtend in Medebach.   ?Heerlijk rustig in de Sauerlandse natuur entoch overal dichtbij! ?

€ 0.44

BEKIJKEN

Duitsland Sauerland Korbach Hillershausen
Product
 

Landhaus Clemens

De gezellige vakantiewoning ?Fewo Clemens? ligt gunstig middenin het centrum van het historische stadje Daun in de Vulkaaneifel. Fewo Clemens heeft een groot gemeubileerd dakterras van 20m2 op het zuiden. Deze vakantiewoning met veel lichtinval is een ideaal uitgangspunt voor een vakantie in de Vulkaaneifel. In slechts een paar minuten bent u al op belangrijke Eifelwandelwegen zoals ?Lieserpfad? of de ?Eifel-Steig?. Fewo Clemens is tevens een ideaal startpunt voor fietsroutes zoals de ?Maare ? Mosel ? Radweg?. Na afloop lekker genieten van het mooie uitzicht en een BBQ op uw eigen grote dakterras.  Fewo Clemens is compleet en comfortabel ingericht met moderne meubels en is nieuw gerenoveerd in 2014. U heeft de beschikking over 1 ruime woonkamer met gezellige zithoek en een aparte eethoek. Vanuit uw woonkamer loopt u zo het ruime dakterras op. De keuken is tevens nieuw ingericht en van alle gemakken voorzien zoals een oven en afwasmachine. Uw vakantiewoning beschikt over een ruime slaapkamer en een complete badkamer.  Het Eifelstadje Daun ligt aan het smalle riviertje de Lieser middenin de Vulkaaneifel. Daun bestaat uit twee delen: Unter-Daun en Ober-Daun. Beide delen zijn verbonden met elkaar door een opvallende ijzeren brug. Het stadsbeeld van Ober-Daun wordt bepaald door de Burcht Daun. Daun ligt in het marenlandschap waarbij 3 maren net buiten Daun liggen en dicht bij elkaar liggen. Zij worden de ogen van het vulkaanland genoemd worden. Daun is een oud stadje waar de Kelten al verbleven 700 jaar voor Christus en het bezienswaardige fort Burcht Daun bouwden. Winter: geniet van de sfeervolle wandelingen rondom de marenmeren?  Afstanden: Restaurant in Daun, 200 m; bossen met wandelroutes en fietsroutes, fietsverhuur,  openbare speelplaats in Daun, 200 m; tennisbaan, overdekt zwembad in Daun, 400 m; vissen De Maren, 6 km; bowlen Angemunden, 4 km; openluchtbad Angemunden, 6 km; golf Hillesheim, 15 km. Boodschappen: Bakker, levensmiddelwinkel en supermarkt in Daun 100 meter.  ?Prachtig dakterras middenin historisch Daun, hartje Vulkaaneifel! ?

€ 0.44

BEKIJKEN

Duitsland Vulkaaneifel Daun
Product
 

Landhaus Fewo Schmetterling

De leuke en ruime vakantiewoning Schmetterling ligt gunstig direct aan de rand van bos in Hillershausen. Hillershausen is een leuk Sauerlands dorpje die dicht bij Medebach en de oude Hanzestad Korbach ligt. De kinderen vermaken zich uitstekend in de ruime tuin met grote gemeenschappelijke speelweide op de vele speeltoestellen en de tafeltennisplaats. Of in de privéboomgaard (40 m2) met de eigen kippen en eenden.  Uwvakantiewoning Schmetterling (50 m2) is comfortabel ingericht met moderne meubels. Via uw eigen privé-terras en eigen ingang bereikt u degezellige woonkamer met comfortabele zithoek, eethoek en open keuken. De keuken is nieuw en compleet ingericht. Uw vakantiewoning beschikt over 2 ruime slaapkamersen een luxe badkamer. Lekker buiten zitten op uw privéterras, in uw eigen privéboomgaard of lekker barbecueënop de grote (gemeenschappelijke) grilplaats. Vanuit uwwoning, die meteen aan de bosrand ligt, maakt u heerlijke wandelingen en fietstochten. Willingen en Winterberg liggen slechtsop 18 km afstand, dus u bent snel bij de skigebieden. Naast skiën kun u hierook actief zomerrodelen, hoogklimmen, of naar een ?Bikepark?. Andereuitstapjes die u beslist moet doen is een bezoek aan de oude Hanzestad Korbach(slechts 10 km afstand). En aan de 3 grote stuwmeren, de Edersee, Diemelsee enTwistesee, die binnen uw handbereik liggen. Nog energie over? Ga lekkerzwemmen, bowlen of ontspannen in het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs ?AquaMundo? van Centerparcs Hochsauerland in Medebach. Of klimmen in Aventura, een grooten nieuw klimparadijs voor kinderen, ook bij Centerparcs gelegen. Winter: lekkerskiën in Winterberg of Willingen!Afstanden: Bossenmet fiets- en wandelpaden in Hillershausen, 50 m; openbare speeltuin inHillershausen, 100 m; restaurant, overdekt zwembad in Medebach, 4 km; vissenbij ?Unter an Wagner, 5 km; tennisbaan, fietsverhuur, bowlen, Aventura groot kinderklimpark,subtropisch zwemparadijs, ontspanning, entertainment in Centerparcs Medebach, 6km; paardrijden in Langeveld, 8 km; openluchtbad in Korbach, 10 km; minigolf inUsseln, 15 km; zomerrodelen en zomerlift in Willingen en Winterberg, 17 km;golf in Brilon, 36 km. Boodschappen:Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Medebach 4 km. Markt elkewoensdagochtend in Medebach.   ?Heerlijk rustig in de Sauerlandse natuur entoch overal dichtbij! ? 

€ 0.44

BEKIJKEN

Duitsland Sauerland Korbach Hillershausen
Product
 

Landhaus Bach

De leuke vakantiewoning ?Fewo Bach? ligt centraal en toch rustig in het sfeervolle Moezeldorpje  Mehring aan de Moezel. Fewo Bach heeft een groot dakterras en een grote wintertuin waar u een prachtig uitzicht heeft op het Moezeldal.  Wist u dat de eigenaren een eigen wijngaard hebben en zelf hun wijn maken? In de ochtend kunt u lekker genieten van een heerlijk ontbijtje en ?s avonds van een goede BBQ in de wintertuin of op het terras. Fewo Bach is een uitstekend begin voor vele fietstochten en wandeltochten om het  beroemde Moezelwijngebergte te verkennen. Fewo Bach is compleet ingericht met moderne meubels. Vanuit uw indirecte privé-ingang bereikt u uw vakantiewoning. U komt eerst in uw woonkamer met knusse eethoek en open keuken. De keuken is nieuw ingericht. U loopt door naar de eerste slaapkamer met vernieuwde eigen badkamer. De tweede slaapkamer met wederom eigen badkamer bevindt zich aan de andere kant van de gang (hier moet u dus eventjes kort de algemene gang oversteken). Op de eerste verdieping bevindt zich de prachtige gemeenschappelijke wintertuin en een groot (tevens gemeenschappelijk) dakterras. Het fenomenale uitzicht hadden wij al genoemd? Mehring is een veelzijdig Moezeldorpje gelegen direct aan de Moezel en met een wisselend landschap van wijngaarden op zonnige hellingen en met bos bedekte heuvels. Mehring is één van de grotere wijnbouwgebieden aan de Moezel. Mehring ligt aan de Roemische Weinstrasse tussen Schweich en Trittenheim en het is een oud Romeins dorpje. Breng een bezoek aan de oude Romeinse Villa Rustica en vele andere Romeinse overblijfselen. Op de  Moezelpromenade vindt u een aantal gezellige restaurants met terras. Er zijn een aantal mooie wandel- en fietsroutes en de bezienswaardige historische Romeinse stad Trier ligt al op 20 km afstand. Winter: beslist een bezoekje brengen aan de dichtbij gelegen Romeinse stad Trier. Afstanden: Restaurant in Mehring, 100 m; bossen met wandelroutes en fietsroutes, fietsverhuur, vissen, openbare speelplaats in Mehring, 400 m; tennisbaan Mehring, 1000 m; zomerodelbaan Triolago 6 km; openluchtbad in Schweis, 9 km; golf in Schweis, 10 km. Boodschappen: Bakker, levensmiddelenwinkel en supermarkt in Mehring 150 meter.  ?Prachtig dakterras en grote Wintertuin met schitterend uitzicht op het Moezeldal! ?

€ 0.48

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Mehring
Product
 

Chalet Appartement Reinskopf

Uw comfortabeleChalet Blokhut Reinskopf  ligt op hetkleine vakantiepark Reinskopf in het hart van de Eifel. Uw blokhut is ruimopgezet, volledig ingericht met hout en ligt in een bosrijke omgeving. Beleefde warme en oergezellige sfeer van deze blokhut. Vakantiepark Reinskopf ligtaan de rand van het typische Eifeldorpje Schönecken. Bezoek hier de historischeburchtruïne, bekijk de eeuwenoude handwerktradities en kuier door de sfeervollesmalle straatjes. Voor rusten stilte in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving moet u hier beslistzijn. Via uweigen ingang loopt u uw blokhut van 70m2 binnen die compleet op de eerste etageligt. De woonkamer is groot opgezet en heeft een open haard, een zithoek en eenkoffietafel. De open keuken heeft een gezellige hoekbank met stoelen. Deblokhut heeft 2 slaapkamers waarvan eentje met 2-persoonsbed en eentje met eenstapelbed (leuk  voor de kinderen).Verder een luxe en vernieuwde badkamer met douche en toilet. Uw eigen balkon metzitje bevindt zich aan de voorzijde van de blokhut. Dekinderen (en ook u natuurlijk) kunnen zich uitstekend vermaken met de velefaciliteiten op vakantiepark Reinskopf. Zo zijn er een zandbak, wip, speeltuinmet tafeltennis, schommels, klimtoestellen, een speelhuis, een centraal gelegenspeel- en ligweide, een volleybalveld en een (buiten) schaakbord. En voor deinwendige mens is er een BBQ die vrij te gebruiken is. Het mooigelegen vakantiepark Reinskopf is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers methaar uitgestrekte bossen, vele wandel- en fietsroutes direct voor de deur. Deligging is gunstig en middenin de prachtige natuur in de Eifel. Breng eenbezoekje aan één van de vele burchten, de diverse wildparken, de grotestuwmeren, de "Eifelzoo"en de "Maare". Dit zijn mooigevormde meren van vulkanische oorsprong. Ook Bitburg en Trier zijnbezienswaardige steden die op korte afstand liggen. Winter: lekker langlaufenin het nabijgelegen skigebied van Prüm (al op 8 km).  Afstanden: De bossen metfiets- en wandelpaden in Schönecken, 50 m; restaurant, bowlen, tennis inSchönecken, 500 m; golf in Burbach, 6 km; openluchtbad, overdekt zwembad,fietsverhuur, minigolf, paardrijden, wintersport, langlaufen in Prüm, 8 km.     Boodschappen: Bakker,levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Schönecken 500 meter.  ?Heerlijk tot rust komen in deze sfeervolle blokhutmiddenin de Eifel!?

€ 0.54

BEKIJKEN

Duitsland Eifel Schönecken
Product
 

Landhaus Zum Gartenfeld

De mooie en authentieke vakantiewoning ?Zum Gartenfeld?ligt centraal middenin in Starkenburg en toch heerlijk rustig. Starkenburg iseen echt Moezeldorpje gelegen op de wijnhellingen en dicht bij de bezienswaardigeJugendstilstad Traben-Tarbach. Wilt u eens een paar dagen echt tot rust komen? Ga danbeslist eens naar deze ruime vakantiewoning met heerlijk grote (gemeenschappelijke)tuin toe. Lekker ontspannen, zonnebaden en barbecueën in de ruime en mooiaangelegde tuin met vijver, beekjes en mooie planten en bomen. Vakantiewoning Zum Gartenfeld is onderdeel van eenechte authentieke Moezelboerderij uit het jaar 1900 en is recentelijk compleetgemoderniseerd en gerenoveerd. Vakantiewoning Zum Gartenfeld is compleet ingerichtmet een mix van moderne en historische meubels. U heeft de beschikking over 1ruime woonkamer met gezellige zithoek, eethoek en satelliet-TV. De open keukenis compleet ingericht en van diverse gemakken voorzien. Uw vakantiewoningbeschikt over 2 ruime slaapkamers (licht en kleurrijk ingericht). U heeft eenruime badkamer met douchecabine en wastafel. Starkenburg is een prachtig schilderachtigMoezeldorpje, een echt ?Weinort? en ligt in het centrale gedeelte van de Moezel.Starkenburg ligt 250 meter boven de Moezel zelf en dat geeft u een fenomenaaluitzicht. Geniet van de omliggende bossen, wijnbergen en schilderachtigeweides. Breng eens een  bezoek aan hetwijndorpje Enkirch (al op 4 km) en natuurlijk mag de zeer bezienswaardige enbekende vakantieplaats Traben-Tarbach (slechts 8 km afstand ) niet ontbreken. Bewonderin Traben-Tarbach de mooie kerken en mooie vakwerk- en patriciërshuizen,zoals Haus Böcking uit 1750 met het Mittelmosel Museum. Liefhebbers vanJugendstil moeten eens naar Hotel Bellevue en naar Weinstube Brückenschänke. Engenoeg gezien? Ga dan lekker uit eten in Traben-Tarbach, gezellig een terrasjepikken of maak een mooi boottochtje. Naast mooie wandel- en fietstochten kunt u ook heerlijketoertochten maken met de auto of motor door het aangrenzende landschap van deEifel en Hunsrück. Op 40 km vindt u de zeer bezienswaardige stad Cochem al. Ookde historische Romeinse stad Trier is op rij-afstand.  Winter: Beslist de zeer bekende Mosel-Weinnachtsmarktbezoeken (van half november tot de Kerst). Afstanden: Restaurant in Starkenburg,200 m; fietsen, wandelen, vissen, boten huren, watersport, stapeddel, kanoën inStarkenburg, 400 m; openlucht zwembad, overdekt zwembad, tennisbaan,fietsverhuur, bowlen, minigolf in Traben-Tarbach, 8 km; golf in Hahn, 15 km. Boodschappen: Bakker, levensmiddelenwinkelen grote supermarkt in Enkirch 3 km. Elke donderdagochtend van 09.00 tot 13.00uur grote markt in Traben-Tarbach.  ?Heerlijkontspannen en genieten aan de Moezel! ?

€ 0.55

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Starkenburg
Product
 

Landhaus Bad Bertrich

Het luxe en ruimevakantiehuis Bad Bertrich ligt rustig aan de rand van het dorpje Bad Bertrichen tegen de bossen aan. Bad Bertrich is een leuk toeristisch plaatsje dat tussende Eifel en Moezel ligt en dat een officieel kuuroord sinds 1476 is. Uw ruime enauthentieke vakantiehuis van ca. 120 m2 is ruim 100 jaar oud en is eenvoormalig Landgasthof. Uw luxe vakantiehuis is in traditionele landhuisstijlingericht met sfeervolle mediterrane tinten en accenten. Beleef deromantiek en de mediterrane sfeer van dit huis bij de open haard en geniet van hetprachtige uitzicht over de bossen en de natuur? Bad Bertrichis sfeervol en compleet ingericht met comfortabele, veelal houten en authentieke meubels en heeft 3 etages. Stap via uweigen privé-ingang de hal binnen en betreed uw woonkamer. De woonkamer is zeer ruimen sfeervol ingericht en heeft een gezellige zitruimte, een comfortabele eetruimteen een sfeervol woongedeelte met open haard. De separate keuken is compleetingericht en hier kunt u lekker gezamenlijk eten. Uw historische vakantiehuisbeschikt over 2 ruime slaapkamers en 1 luxe badkamer.  Lekkerontspannen op uw eigen terras, balkon of in de (gemeenschappelijke) tuin metterras. Geniet van een goede barbecue en het geweldige uitzicht over deprachtige natuur van dit mooie gedeelte van de Eifel. Bad Bertrichis een schilderachtig kuuroord en biedt u veel toeristische mogelijkheden engoede restaurants. Het landschap speelt met haar vele geneeskrachtige bronnen eencentrale rol in deze wellnessbeleving. Er zijn vele ruime en mooi verzorgdebaad- en saunaruimtes in Bad Bertrich. Breng een bezoek aan het beroemde baad-en saunacomplex in Bad Bertrich, de Vulkaneifel Therme. Daun en de beroemde vulkaanmerenliggen op 30 km afstand. Ook Cochem (zeer bezienswaardig) al op 30 km afstand.De beroemde wandelroute Maare & Thermen Pfad loopt langs Bad Bertrich. Of galekker fietsen over de Maare & Mosel Radweg. Winter: lekkerlanglaufen in Daun!  Afstanden:Restaurant in Bad Bertrich, 2 km; bossen met fietspaden en wandelpaden,openbare speeltuin, 200 m; fietsverhuur, openluchtbad, overdekt zwembad enThermaalbad in Bad Bertrich, 2,4 km; tennisbaan in Bad Bertrich, 1,5 km; paardrijdenin Laubach, 7 km; bowlen in Weiler, 8 km; golf in Ediger-Eller, 20 km.   Boodschappen:Bakker in Bad Bertrich, 2 km; levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Lutzerath,4 km.  ?Zout en puur genoegen ? wellness in hetVulkaanland! ?

€ 0.64

BEKIJKEN

Duitsland Vulkaaneifel Bad Bertrich
Product
 

Landhaus Flämisches Weinhaus

De authentiekevakantiewoning ?Flämisches Weinhaus? ligt gunstig middenin de historische kernvan het Moezeldorpje Wintrich.  Deze groteen historische vakantiewoning van ca. 110 m2 deed vroeger dienst als boerderijen is geheel in vakwerkstijl opgebouwd. Vanwege de grootte van devakantiewoning is deze zeer geschikt voor families met kinderen. En bent u eenliefhebber van de Vlaamse geschiedenis? Geniet dan van de vele schilderijen en sfeervolleafbeeldingen die in het Flämisches Weinhaus hangen. De eigenarenhebben een eigen ?Weinberg? en ?Vinotheek? en maken zelf heerlijke Rieslingwijnen.Drink lekker een wijntje met de eigenaren bij de ?Vinotheek? op het gezamenlijketerras en kom tot rust en geniet van alles wat de Moezel u te bieden heeft. Het ?FlämischesWeinhaus? is compleet en comfortabel ingericht met een mix van authentieke en modernemeubels. U heeft de beschikking over 1 ruime woonkamer met open haard eneethoek en een aparte leeshoek. De keuken is nieuw ingericht en van allegemakken voorzien. Uw historische vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers,een luxe badkamer en er is een apart gastentoilet met wastafel. Verder is ernog een leuke kinderslaapkamer op de zolder.Wintrich iseen prachtig schilderachtig Moezeldorpje en ligt in het hart van de Moezel.Wintrich is een uitstekend startpunt voor vele wandelingen en fietstochtenlangs de Moezel. Veel gezelligheid vind je bij de diverse Wijn ? enMoezelfeesten in Wintrich en alsmede bij de talrijke restaurants en gezelligecafés. Bernkastel-Kuesligt al op 11 km afstand en op 40 km vind je de meest oude stad van Duitsland,Trier. Proef de historie hier en beleef de oude Romeinse tijd.. Ook Cochem(zeer bezienswaardig) al op 33 km afstand. Winter: genietvan een sfeervolle wandeling langs de winterse Moezel?  Afstanden: Restaurantin Wintrich, 100 m; fietspaden, fietsverhuur, vissen in Wintrich, 200 m; debossen met fiets- en wandelpaden, 2 km; minigolf Brauneberg, 5 km; paardrijdenIslander, 6 km; openluchtbad, overdekt zwembad in Bernkastel-Kues, 12 km; golfLautzenhausen, 37 km.   Boodschappen:Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Wintrich 100 meter.  ?Vlaamse geschiedenis middenin historischWintrich, hartje Moezel! ?

€ 0.68

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Wintrich
Product
 

Landhaus Rosi Flieg

Het gezellige Landhaus Rosi Flieg ligt mooi en rustigdirect bij de bossen en de wijnbergen. Rosi Flieg ligt in het stadsdeel Andeldat slechts 2 km van de historische en het bezienswaardige MoezelstadjeBernkastel-Kues ligt.Geniet in de ruime(gemeenschappelijke) tuin van het werkelijk prachtige uitzicht en ontspan uheerlijk in de sauna of onder de zonnebank? In Landhaus Rosi Flieg beschikt u overde gemoedelijke vakantiewoning Rosi Flieg. Vanuit uw leuke en smaakvolingerichte vakantiewoning van ca. 48 m2 bereikt u meteen de wandelroutesen fietsroutes. Vakantiewoning Rosi Flieg is ingericht metgezellige meubels en u heeft er alles wat u nodig heeft. Via uw indirecte privé-ingang bereikt u uwvakantiewoning. U heeft een ruime woonkamer met comfortabele zithoek en leuke eethoek. De open keuken is voorzien van alle gemakken en is compleetingericht. Uw vakantiewoning beschikt over 1ruime slaapkamer en 1 slaapkamer met stapelbed (leuk voor de kinderen) en 1 eigen badkamer. Lekker energie bijtanken in de sauna en onder de zonnebank. Daarna genieten van een lekkere barbecue in de grote en gezellige tuin en van het fenomenale uitzicht op de prachtige wijnbergen en bossen. Of toch maar het (gemeenschappelijke) terras aan de voorzijde?   Het bekende historische vakantieplaatsje Bernkastel-Kuesligt centraal en direct aan de Moezel. Hiervindt u vele winkels, uitstekende restaurants, wijnproeverijen, een mooiwijnmuseum en een prachtige Alstadt met onder andere een historisch marktpleinmet echte vakwerkhuizen. Maar Bernkastel-Kues heeft u nog veel meer te bieden.Ga hier lekker zwemmen in het natuurzwembad of overdekte zwembad, speel eenpotje tennis, minigolf of ga eens paardrijden. In de directe omgeving van Bernkastel-Kues vindt u veleinteressante steden en bezienswaardigheden, zoals  bijvoorbeeld het Wild-en Pretpark EifelparkGondorf, Bitburg, Trier en een dagje Luxemburg. Of lekker rodelen op dezomerrodelbaan in het natuur- en pretpark Erbeskopf in de Hunsrück. Winter: ga eenslekker langlaufen in het natuurpark Erbeskopf en geniet van het prachtigelandschap.  Afstanden: Restaurant 1km; de bossen met fiets- en wandelpaden direct bij huis; vissen direct aan deMoezel, 500 m; openluchtbad, overdekt zwembad, tennisbaan, fietsverhuur,minigolf, bowlen en paardrijden in Bernkastel-Kues, 2 km tot 3 km; golf inHahn, 28 km. Boodschappen: Bakker,levensmiddelwinkel en supermarkt in Müllheim, 1km. Grote supermarkten in Bernkastel-Kues,2 km. Elke zaterdag groente en fruitmarkt met vele regionale producten in Bernkastel-Kuesvan 08.00 uur tot 12.00 uur.  

€ 0.69

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Bernkastel Kues Andel
Product
 

Haus am Putz

Het luxe historische vakantiehuis ?Haus am Pütz? ligt gunstig middenin de historische kern van het Moezeldorpje Wintrich en tegelijkertijd heerlijk rustig in een sfeervolle zijstraat. Dit ruime authentieke vakantiehuis van ca. 180 m2 is in de 18e eeuw gebouwd en in 1983 prachtig gerestaureerd tot het sfeervolle en historische vakantiehuis zoals het nu is.  Geniet van de rust op uw gezellige eigen terras en ruime binnenplaats en ervaar de historie van Wintrich en de Moezel. En wist u dat de eigenaren zelf eigen wijn maken? Haus am Pütz is sfeervol en compleet ingericht met authentieke en comfortabele meubels en heeft 3 etages in totaal. U heeft de beschikking over 2 ruime woonkamers met eethoek, aparte leesruimte en biljartruimte. En na het biljarten lekker verder ontspannen en genieten van het uitzicht vanaf uw dakterras. De keuken is van alle gemakken voorzien. Uw historische vakantiehuis beschikt over 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en er is een apart gastentoilet met wastafel. Wintrich is een prachtig schilderachtig Moezeldorpje en ligt in het hart van de Moezel. Wintrich is een uitstekend startpunt voor vele wandelingen en fietstochten langs de Moezel. Veel gezelligheid vind je bij de diverse Wijn ? en Moezelfeesten in Wintrich en bij de talrijke restaurants en gezellige cafés. Bernkastel-Kues ligt al op 11 km afstand en op 40 km vind je de meest oude stad van Duitsland, Trier. Proef de historie hier en beleef de oude Romeinse tijd.. Ook Cochem (zeer bezienswaardig) al op 33 km afstand. Winter: geniet van een sfeervolle wandeling langs de winterse Moezel?  Afstanden: Restaurant in Wintrich, 100 m; fietspaden, fietsverhuur, vissen in Wintrich, 200 m; de bossen met fiets- en wandelpaden, 2 km; minigolf Brauneberg, 5 km; paardrijden Islander, 6 km; openluchtbad, overdekt zwembad in Bernkastel-Kues, 12 km; golf Lautzenhausen, 37 km.   Boodschappen: Bakker, levensmiddelwinkel en grote supermarkt in Wintrich 100 meter.  ?Romantiek middenin historisch Wintrich, hartje Moezel! ?

€ 0.99

BEKIJKEN

Duitsland Moezel Wintrich
Product
 

Kerstmarkt Essen Route West 1 (Amersfoort Amsterdam Haarlem Hilversum Eemnes)

Breng een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt Essen 2019!Beleef met Oad de internationale kerstmarkt in het romantische Essen. De ongeveer 500 kraampjes tellende markt mag zich met recht een van de grootste en populairste kerstmarkten van Duitsland noemen.De markt staat op diverse pleinen, waarvan de Kennedyplatz het meest sfeervol is. Het plein telt wel 500 lichtkettingen van 20 meter lang, waardoor je een echt kerstgevoel krijgt. Door de vele lichtjes is de markt vooral 's avonds een ware belevenis.Daarnaast is de internationale kerstmarkt de perfecte plek om een origineel kerstcadeau te vinden. Je vindt er geschenken uit alle delen van de wereld, waaronder sculpturen uit Afrika, Griekse verlichte huisjes, vrolijke figuurtjes uit Cuba of kunsthandwerken uit Rusland.We vertrekken in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Essen waar we om ongeveer 12.00 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

€ 16.00

BEKIJKEN

Duitsland Nordrhein Westfalen Essen
Product
 

Kerstmarkt Münster Route Oost Twente (Almelo Apeldoorn Deventer Enschede Hengelo Holten Hof van Twente)

Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten. Vijf verschillende kerstmarkten met rond 300 kraampjes nodigen je uit te slenteren, te verbazen en te genieten.Op de Aegidiimarkt vind je een prachtige kerstkribbe en waan je je in een sprookjeswereld. De oudste kerstmarkt vind je in het binnenhof van het stadhuis met een romantische hemel van lichten. De markt rondom de Lambertikerk wordt opgelicht door een grote kerstboom, waar kleine blauwe kramen met een spitsdak omheen staan. Daarnaast vind je op het plein voor de Berwasserkirche een heleboel handkunst en speciale lekkernijen.We vertrekken in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Munster waarwe aan het begin van de middag om circa 12.00 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

€ 16.00

BEKIJKEN

Duitsland Nordrhein Westfalen Munster
Product
 

Kerstmarkt Oberhausen Route West 1 (Amersfoort Amsterdam Haarlem Hilversum Eemnes)

Bezoek de Oberhausen CENTRO kerstmarkt. Net over de grens Arnhem beland je in een sprookjesachtige wereld vol glinsterende kerstversieringen en gezellige kraampjes. Een walhalla voor kerstshoppers en de manier om in een ultieme kerststemming te komen! Deze kerstmarkt is met ongeveer 150 houten hutten een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Er is niet alleen zoete en hartige gerechten, maar ook veel van de ambachten. Breng een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt Oberhausen 2019 en proef de kerstsfeer!We vertrekken in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Oberhausen waar we aan het begin van de middag, om ongeveer 12 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

€ 16.00

BEKIJKEN

Duitsland Nordrhein Westfalen Oberhausen
Product
 

Kerstmarkt Düsseldorf Route Zuid 1 (Den Bosch Eindhoven Nijmegen Oss Uden Veghel)

Kling, Glöckchen, klin-ge-linge-ling! Geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan op de kerstmarkt van Düsseldorf in 2019. Tijdens deze dagtrip brengt de bus u heen en terug naar het centrum van Düsseldorf, dat elk einde van het jaar wordt omgetoverd in een waar winter wonderland met maar liefst6 locaties van feestelijk vermaak. De vele versierde hutjes en kraampjes, hartverwarmende kerstverlichting, enorme kerstboom, kerststallen, ijsbaan en bijna honderd jaar oude carrousel maken van dit dagje weg een korte droomreis door winter wonderland! Snoep van de hapjes, warme chocomel en glühwein en shop de mooiste kerstaankopen.U vertrekt in de ochtend vanaf uw opstapplaats richting Düsseldorf waar we om ongeveer 12.00 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekken we weer huiswaarts. Op die manier kunt u ook optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heeft u voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

€ 21.00

BEKIJKEN

Duitsland Nordrhein Westfalen Düsseldorf
Product
 

Popular Tags

© 1973 - 2019 Zonvakantie Aanbod. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.